FR1 325 – Free Skates | 3701118872066 | Seba

SEBA FR1 325 Free Skates
Snel vooruit naar de toekomst met deze eenvoudige, compacte en snelle opstelling van 3×125 mm .De nieuwe Speedwielen zorgen voor veel snelheid en de FR1 nieuwe laars vormt een perfecte aanvulling op het frame 325 voor stabiliteit met een laag zwaartepunt.
“Fast forward to the future with this easy, compact, and fast 3x125mm setup. The new Speed wheels ensure a fast ride, and the FR1 new boot complements perfectly the 325 frame to ensure stability with a low center of gravity.”
De Seba FR skates zijn geschikt voor verschillende doelstellingen, zoals de meeste skates van Seba.Bijna alle Seba skates zijn geschikt voor het slalommen, springen en het skaten van A naar B.Echter zien wij bij de FR skates dat de schoen van een hard materiaal gemaakt is, dit is een Hardboot.Omdat deze skate is gemaakt met een hardboot en een losse binnenschoen, de Liner, zijn deze skates meer geschikt voor een aggressievere skatestyle.De hardboot is van een stevig en slijtvast kunststof materiaal gemaakt en is hierdoor meer geschikt voor het springen t.o.v. andere Seba skates.
Met de verbeterde cuff, wielen en de zool in de schoen is deze nu nog luxer gemaakt en geeft hierdoor meer comfort.Het model is verkrijgbaar met verschillende kleuren sets (custom kits) waardoor je de skate helemaal eigen kan maken.

New cuff design for better precision
New Street Invaders wheels
Wide boot cut.
Orthomove Insole

Specifications:

Plastic Shell
Plastic cuff 4 positions
Seba Double strap + FK aluminium top buckle
Seba 325 (3x125mm) Frames
Steel Race Axles 8mm
Seba Speed 125m/85A
Twincam MW9 Freeride Bearings
Seba FR Liner
Use : Freeride City skating Freestyle
Optionnal FR Custom color kits : Red Black Violet Green Yellow
Optional Brake available

prijs: 349.95  (klik hier voor meer informatie)